Jubelsokken Stichting Opkikker

Florence Lamsvelt-Goossens
Normal fa4a3853333f66a8cda1b374aff499a25fcf2b19
Qr
van totaal € 500 (240%)
Nog te gaan

In het 25e jaar van de Opkikker vier ik mijn 20-jarig jubileum bij de Opkikker.......Nog steeds zit de stichting diep in mijn hart en vind ik het fantastisch om er actief voor te zijn.

EN wil ook altijd graag moeite voor ze doen om wat  "poen" binnen te krijgen.

Voor een kleinkind een paar leuke Opkikkersokken leek mij wel wat en daarom kom ik jullie "lastig vallen" ........

Wij als grootouders beseffen dubbel hoe kostbaar het is om gezonde kinderen en kleinkinderen te hebben !

Stichting Opkikker organiseert dagen ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Per 23 mei 2020 mogen zij dit 25 jaar doen. Om dit vieren vraag ik jou een donatie te doen van 25 euro. Deze donatie zal besteed worden aan de organisatie van Opkikkerdagen in de toekomst. Uiteraard word jij hiervoor bedankt en krijg je de enige echte Jubelsokken kado!

LET OP: Om de Jubelsokken te ontvangen is het belangrijk om bij het doneren je e-mailadres achter te laten (ook na de actie om snel te doneren). De vrijwillige bijdrage bij het doneren is niet verplicht en kan door de optie 'anders' op 0 euro worden gezet.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.