Marc's Jubelsokken Stichting Opkikker

Jelle Boomsma
Qr
van totaal € 2.000 (109%)

Van onze held Marc genieten we elke dag. Hij kan met een lach de hele kamer opvrolijken. Hij en de hele administratie-boel om hem heen zijn echter ook een grote zorg. Voor Veerle, Tobias en Casper betekent dit dat ze soms geduld moeten hebben als Marc hulp nodig heeft. Ook is het voor ons niet vanzelfsprekend om met het hele gezin een dagje uit te gaan. De stichting Opkikker maakt het mogelijk om met het hele gezin een dag onbezorgd plezier te hebben. Bedankt Opkikker!

Jouw donatie maakt het mogelijk om dit te blijven doen, bedankt!

(En je krijgt nog mooie groene kikker sokken als bedankje voor je donatie!!!)

 

Info over Opkikker:

Stichting Opkikker organiseert dagen ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Per 23 mei 2020 mogen zij dit 25 jaar doen. Om dit vieren vraag ik jou een donatie te doen van 25 euro. Deze donatie zal besteed worden aan de organisatie van Opkikkerdagen in de toekomst. Uiteraard word jij hiervoor bedankt en krijg je de enige echte Jubelsokken kado! LET OP: Om de Jubelsokken te ontvangen is het belangrijk om bij het doneren je e-mailadres achter te laten (ook na de actie om snel te doneren).

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.