Dutch Garrison

Intergalactische Jubelsokken
Normal 63feea0d67b5cf40bbbab5eb22c68f568529fb9e
van totaal € 1.000 (65%)

Stichting Opkikker biedt al 25 jaar een dagje ontspanning aan voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Op 23 mei 2020 vierden zij dit jubileum. Het Dutch Garrison zet zich hier ook al een aantal jaar voor in, door onze aanwezigheid in onze Star Wars kostuums op deze Opkikkerdagen.
Wij zijn er trots op dat wij dit al die jaren hebben kunnen doen, en willen het op deze manier met deze geweldige Stichting vieren dat zij zich al jaren voor deze gezinnen inzetten. Zo kunnen we als Bad Guys toch Good doen, in deze tijd dat de gewone evenementen voor ons ook niet doorgaan!

Om dit dus te vieren vragen wij je een donatie te doen van 25 euro. Deze donatie zal besteed worden aan de organisatie van Opkikkerdagen in de toekomst. Uiteraard wordt je hiervoor bedankt en krijg je de enige echte Jubelsokken kado! LET OP: Om de Jubelsokken te ontvangen is het belangrijk om bij het doneren je e-mailadres achter te laten (ook na de actie om snel te doneren).

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.